Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega

Controller

Plats: Luleå

Sista ansökningsdag: 2023-10-02 21:59

Om BDX

Vi tror att det är avgörande för ett företags lönsamhet, hur väl chefer och medarbetare trivs på sin arbetsplats och att vi når våra mål tillsammans! Lyckas vi med detta skapas en drivkraft att nå resultat genom nyskapande lösningar för våra kunder och deras behov. BDX erbjuder tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri- och logistiksektorn. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Vi fortsätter att växa och söker ständigt nya medarbetare inom våra olika tjänsteområden. Vårt huvudkontor ligger på Kallax i natursköna Luleå, en av de regioner i Norrbotten som andas utveckling och framtidsanda. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör och sammanfattas med orden hållbart, innovativt och tillsammans.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår Controllergrupp inom Ekonomi & Finans på BDX. 

Vad innebär rollen?

Som Controller arbetar du nära verksamheten och är ett viktigt stöd i ekonomiska frågor. Du driver budget- och prognosprocesser samt arbetar med resultatuppföljning, analys och rapportering. Du bistår ledningen med beslutsunderlag och annan information som efterfrågas. Arbetet kräver att du kan arbeta med detaljer, men även se helheten.  

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som Controller. Vidare har du ett stort intresse att förstå affärerna och att bygga goda relationer. 

Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har god kommunikationsförmåga. Ditt personliga driv och din goda samarbetsförmåga gör att du skapar en självklar plats i vårt team samt ute i verksamheterna du stöttar. Vi är bra på det vi gör, men arbetar ständigt med att bli ännu bättre. För att trivas i rollen är det därför viktigt att du är flexibel och vill bidra till förbättringar och nya arbetssätt.

Du är en kollega man kan räkna med helt enkelt - bokstavligt talat i vårt arbete, men även i vår arbetsgrupp där din värdefulla kompetens och glädje kommer bidra till vår sammanhållning. 

Bra att veta

Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Provanställning kommer att tillämpas. Placeringsort är på BDX huvudkontor på Kallax i Luleå. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar Tjänstemannavtalet mellan BA och Unionen. 

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi ett stort antal förmåner bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, lunchsubvention via Rikskortet, ca 5 lediga klämdagar och förskottsemester. Läs mer om vårt erbjudande på 10 skäl att arbeta i BDX.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 oktober. Urval sker löpande. Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen hör av dig till Julia Mella, Controllerchef. E-mail: julia.mella@bdx.se

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 700 anställda med totalt 1 450 fordon. Koncernen omsätter ca 4,4 miljarder kr.