Student och praktik.

Så här tänker vi på BDX

Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. ”Äh, är inte det där sånt som alla företag säger”, tänker kanske du. Ja, så är det kanske. Men vi menar det. Hos oss får du ta så mycket ansvar du vill. Du får utvecklas hur fort du vill. Vissa av våra chefer skulle andra företag kalla juniorer. Vi tycker att det är bättre att du stannar inom företaget än att du drar till någon annan. Därför kan du byta inriktning och göra något helt annat. Om du vill förstås. Vårt breda verksamhetsområde gör att du till och med kan få lite svårt att välja vad du tycker är roligast. Men det är helt okej. Vi hjälper dig.

Vi är Framtidsbyggare.

Student i BDX

Vi erbjuder dig en möjlighet att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter och värdesätter att ge dig bra handledning så att din tid hos oss ska bli både utvecklande och berikande.

Praktikplats

Praktikplats erbjuds studenter på universitet som studerar till civilingenjör, samhällsbyggnad, Bygg och anläggningsprogrammet samt dig som studerar vid en KY/YH utbildning.

Vi erbjuder praktikplatser inom exempelvis produktion, miljö, teknik, inköp, kalkyl, ekonomi och utveckling. I din praktikansökan motiverar du vad du vill göra under din praktik.

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från hittills avklarade studier
  • Beskrivning av idé alternativt önskad inriktning, tidsperiod och lokalisering på ditt sommarjobb/praktikplats/ex-jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan om praktik

Skicka ansökan