Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega

Säljare till region Luleå

Plats: Luleå

Sista ansökningsdag: 2023-06-11 21:59

Nu tar vi nästa steg och utökar vår verksamhet i Luleå med en säljare för Maskin & Transport.

Som Säljare arbetar du främst med säljande arbete gentemot våra kund- och leverantörskontakter. Du kommer att ha en nära kontakt med verksamheten och ha en samordnande funktion och arbetar tätt tillsammans med regionchef samt övriga kollegor. I rollen förväntas du även driva egna projekt från start till mål. 

Hos oss är ingen dag den andra lik (klyschigt sagt, men sant!) och rollen som säljare är därför en tjänst för dig som tycker om variation i det dagliga arbetet med goda möjligheter till att skapa nya affärer. 

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskin- och transporttjänster och är en duktig säljare. Du är resultatdriven och har ett starkt intresse för att bygga goda relationer och förtroende samt utveckla affärsmöjligheter. Vi söker dig som både driver och följer upp arbetet mot våra kunder samt värdesätter dig som har en social förmåga och ett affärsmässigt tänk.

För denna tjänst bör du ha god datavana samt god kommunikativ förmåga i svenska. B-körkort är krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från maskin- eller entreprenadbranschen.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Förutom att du får världens roligaste jobb erbjuder vi också schyssta villkor och förmåner. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX för att skapa en bättre bild av oss som arbetsgivare.

Övrigt

AnställningsformAnställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas. 
Sysselsättningsgrad: Heltid, dagtid
Arbetsort: Luleå
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Och nu då?

Tycker du att det här verkar som ett spännande jobb och känner att vi skulle trivas tillsammans – skicka in din ansökan så tar vi det därifrån. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Lundberg, Regionchef Luleå, emil.lundberg@bdx.se.

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 700 anställda med totalt 1 450 fordon. Koncernen omsätter ca 4,4 miljarder kr.